Schoon water

Hoe Werkt Zuiver Water Ruitenreiniging?

In de loop der jaren is de technologie ten goede geëvolueerd. Het heeft de manier veranderd waarop we dingen waarnemen en hoe we dingen voor elkaar krijgen. In de meeste gebieden van ons leven heeft het vereenvoudigde processen. Een van de nieuwste innovaties die ons leven gemakkelijker heeft gemaakt, is de uitvinding van het zuiveren van waterramen.

Als je voor het eerst van deze term hoort, moet je door veel vragen denken. Is bijvoorbeeld het water dat we uit de kranen drinken niet puur? Hoe zit het met flessenwater waar we zoveel van houden? Regenwater? Helaas is geen van bovenstaande zuiver water.

Water heeft geen geur, geen kleur en geen smaak. Als het regent, valt gecondenseerd water uit zware wolken en maakt je ramen nat. Maar nadat de regen stopt en het water opdroogt, blijven de ramen lelijke vlekken achter. De tekens zijn uitlaatgassen en stofdeeltjes, mineralen en pollen van bomen.

Schoon

Voor deze uitvinding zou je zeepwater moeten gebruiken om je ramen te reinigen, de zeep met veel water afspoelen en het raam met een doek afvegen. Het is een vermoeiend proces dat u niet hoeft te ondergaan vanwege de nieuwe uitvinding zuiver water raamreiniging.

Hoe zuiver waterraamreiniging werkt

Stap een

NASA creëerde de basistechnologie. Het werd later geïntroduceerd in andere industrieën en aangepast voor verschillende doeleinden. Om zuiver water te krijgen, wordt kraanwater door een filtratieproces geleid. Het filtratieproces omvat koolstoffilters en sediment, membranen voor omgekeerde osmose en deioniserende hars. Het laatste proces levert water op in een zuivere toestand. Dit betekent dat het alleen water is zonder mineralen en onzuiverheden.

Stap twee

Als het water is gezuiverd, is het klaar om te worden gereinigd. Maar het zuivere water alleen is niet genoeg om het venster van witte vlekken van het vuil en puin te verwijderen. Het venster wordt geschrobd om de deeltjes los te maken. Het wasproces begint met het schudden van het venster met borstels die voor de taak zijn gemaakt. Zodra de deeltjes los zijn, wordt zuiver water door de borstel naar het raam geschoten. En omdat de waterdeeltjes zijn gedeioniseerd, trekken ze los vuil aan.

Stap drie

Het venster wordt gespoeld en de vuiloplossing wordt weggewassen, zonder iets anders achter te laten dan zuiver water. Nadat het zuivere water de tijd heeft gekregen om te drogen. Na een paar minuten is het venster droog en kristalhelder. Hetzelfde geldt voor de frames en dorpels.

 

Voordelen van pure ruitenreiniging

Het is een new age-reinigingstechnologie en heeft tal van voordelen, waaronder:

Gezondheidveiligheid – tijdens het reinigingsproces worden chemicaliën gebruikt.
Eigendom veilig – aangezien er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt om de kozijnen en dorpels te reinigen, raken ze niet beschadigd.
Milieuvriendelijk – het proces heeft geen schadelijke effecten op bomen, planten en uw tuin.
Vlekkeloze resultaten – het proces laat geen strepen of sporen achter. Dit vermindert de schoonmaaktijd.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *