schitteren schoon

Tips En Trucs Om Uw Raam Sprankelend Schoon Te Maken

Reinig van boven naar beneden

Als u echt wilt dat uw raam of spiegel streeploos is, maak dan van boven naar beneden schoon. Omdat de reinigingsoplossing kan druppelen, gebruik je de zwaartekracht in je voordeel en laat de stofzuiger druppelen in gebieden die je nog niet hebt gewassen. Begin bovenaan en werk naar beneden om ervoor te zorgen dat er geen druppels op de glazen oppervlakken komen die al perfect zijn gereinigd.

Was Windows op een bewolkte dag

Je denkt misschien dat dit het tegenovergestelde is, omdat je het vuil op het glas beter kunt zien met de zon erin. De zon kan de ruitensproeiervloeistof echter voortijdig drogen, waardoor er resten en strepen achterblijven. Als je wacht op een bewolkte dag om je ramen te wassen, blijft de reinigingsoplossing totdat je deze wegveegt en krijg je een schitterende streepvrije glans.

Venster wassen

Gebruik een zuigmond

Het is verbazingwekkend wat een verschil dit ene eenvoudige hulpmiddel maakt op glazen oppervlakken. Soms wordt met het eerste doekje niet alle reinigingsoplossing verwijderd en is het opnieuw garanderen van glasoppervlakken een garantie dat u strepen krijgt. Met behulp van een wisser kunt u echter elk deel van het venster moeiteloos polijsten. Een zuigmond met lange steel is een must als je hoge ramen doet en het zal ook dubbel werk doen bij het reinigen van douchewanden en deuren.

Schone hoeken met wattenstaafjes

Hoe hard je het ook probeert, er lijkt zich residu op te hopen in de hoeken van het glas, en het kan heel moeilijk zijn om dat residu te bereiken tenzij je het juiste gereedschap hebt. Wattenstaafjes zijn ideaal voor het reinigen van die moeilijk bereikbare delen van de ramen in uw huis. Het is de perfecte maat en volstaat!

Probeer een oud T-shirt

Oude t-shirts zijn ideaal voor het reinigen van glas omdat ze geen pluizen achterlaten en ze zijn net absorberend genoeg om een ​​ruit schoon te maken. Bovendien is het gebruik van oude T-stukken in plaats van papieren handdoeken een geweldige manier om geld te besparen op huishoudelijke kosten – en is het goed voor het milieu.

schoonmaakster

Probeer zelfgemaakte glazenwasser

Soms doen zelfgemaakte oplossingen het beste werk, zijn ze zuiniger en bevatten ze geen onbekende chemicaliën. Om je eigen glasreiniger te maken, meng je 1 kopje ontsmettingsalcohol, 1 kopje water en 1 eetlepel azijn. Het gebruik van isopropylalcohol en witte azijn zorgt samen voor een snel verdampend sprayglas en spiegelreiniger die concurreert met commerciële merken. Dit kan ook worden gebruikt om een ​​mooie glans te geven aan harde tegels, chroom en andere oppervlakken.

Gebruik kranten

Sommige mensen zweren bij een krant om hun glazen oppervlakken te polijsten. Het werkt en kan goed werken, maar veel mensen houden er niet van om krantenpapier in handen te krijgen. De krant houdt ook niet zo goed stand als het nat wordt. Maar als u vindt dat handdoeken en stoffen gewoon niet voor u zijn, is de krant het proberen waard. En als u tevreden bent met hoe het glas eruit ziet maar niet hoe uw handen eruit zien, kunt u eenvoudig handschoenen dragen!

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *